Şehirlerarası otobüslerde 2024’ün en yoğun rota Bursa–İstanbul

İstanbul, Bursa ve Ankara Arasında En Yoğun Seyahat Rotası

Türkiye’nin önde gelen seyahat markalarından biri olan Kâmil Koç, 2024 verilerini paylaştı. 99 yıldır sektörde lider konumda olan firma, modern araç filosu ve deneyimli ekipleriyle müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor. Şirket, 2024 yılında Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve Sömestr tatili dönemlerinde en popüler rotaları belirledi.

Yapılan derlemeye göre, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir 2024 yılında en çok ziyaret edilen iller arasında yer aldı.

En Fazla Tercih Edilen Rotalar Arasında İstanbul Öne Çıkıyor

Kâmil Koç’un 2024 yılı verilerine göre, yolcuların en çok tercih ettiği rota Bursa-İstanbul oldu. Bunu Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara rotaları takip etti. Megakent İstanbul, en popüler üç rota arasında yer alırken, diğer rotalar ise şöyle oluştu: İstanbul-Bursa, Bursa-Ankara, İstanbul-İzmir, İzmir-İstanbul, Ankara-Bursa, Ankara-İzmir ve Kayseri-Ankara.

Ramazan ve Kurban Bayramları boyunca en fazla yolcunun taşındığı rota ise değişmedi ve yine Bursa-İstanbul arası olduğu belirlendi. Ramazan Bayramı’nda en çok tercih edilen rotalar arasında ise İstanbul-Ankara, Ankara-İstanbul, İstanbul-Bursa, İstanbul-İzmir, Bursa-Ankara, Ankara-Bursa, İzmir-Ankara, Ankara-İzmir ve İzmir-İstanbul yer aldı.

Kurban Bayramı tatilinde ise en popüler rota yine Bursa-İstanbul oldu. Bu rotayı, İstanbul-Bursa, İstanbul-Ankara, Ankara-İstanbul, İstanbul-İzmir, Bursa-Ankara, Ankara-İzmir, Ankara-Bursa, İzmir-Ankara ve Bursa-Eskişehir rotaları takip etti.

Ayrıca, Sömestr tatilinde ise Ankara-İstanbul rotası favori olarak belirlendi. Tatil döneminde en yoğun taşıma da başkent Ankara ile İstanbul arasında gerçekleşti.

Related Posts

Milyonlarca paket geri çağrılıyor: Etikette büyük hata

Amerika Birleşik Devletleri’nde, popüler atıştırmalık markası Ritz’in fıstık ezmeli krakerleri yanlış ambalajlama nedeniyle ülke genelinde acil olarak geri çağrıldı.

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

AKP’li Serap Yazıcı Özbudun: ‘Ben CHP’li seçmenden destek alırken bu desteği CHP’li olarak almadım’

AKP Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun, “Ben CHP’li seçmenden destek alırken bu desteği CHP’li olarak almadım. Altılı masanın bir parçasıydık ve o ittifakın bir üyesi olarak aday gösterildim ve orada gece gündüz CHP’li adaylardan da daha çok alın teri dökerek çalıştım. Aldığım oylar alın terimle aldığım oylardır” dedi.

TİP’ten CHP’ye dayanışma ziyareti

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, son dönemde CHP’li belediyelere yönelik art arda düzenlenen operasyonların ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette, demokrasi ve halk iradesine sahip çıkma vurgusu öne çıktı.

Son Dakika… İçişleri Bakanlığı açıkladı: Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı!

Son dakika haberi… İçişleri Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.