Netanyahu Türkiye’yi tehdit mi etti? Netanyahu ne dedi?

Netanyahu’nun Türkiye’ye Yönelik Açıklamaları

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Türkiye’ye yönelik kışkırtıcı bir açıklamada bulundu. Netanyahu, “İsrail, Türkiye ile çatışma peşinde değil ancak kendisini korumak için gerekirse harekete geçebilecektir” şeklinde konuştu. Peki, Netanyahu’nun bu sözleri Türkiye’yi tehdit mi etmek için miydi?

Netanyahu Türkiye’yi Tehtit Mi Etti? Netanyahu Ne Dedi?

Netanyahu’nun son açıklamalarında, “İsrail, Türkiye ile çatışma arayışında değil ancak kendisini korumak adına gerektiğinde harekete geçmekten çekinmeyecektir” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, Netanyahu, Beyaz Saray’da Trump ile yaptığı görüşmeden sonra şunları dile getirdi: “Suriye’nin hiçbir şekilde İsrail’e karşı saldırı üssü olarak kullanılmasını istemiyoruz. Türkiye ile herhangi bir çatışmadan kaçınmak istiyoruz. Trump’ın Erdoğan ile ilişkisi bizim için önemli, onun desteğini bekliyoruz. Türkiye ile olası bir çatışmayı nasıl engelleyebileceğimizi tartıştık. Bu konuda ABD Başkanı’nın daha iyi bir arabulucu olamayacağını düşünüyorum.”

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Related Posts

Ceyhan Nehri’nde ceset bulundu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki Ceyhan Nehri’nde 42 yaşındaki Ahmet Azal’ın cansız bedeni bulundu.

İzmir’de rüşvet operasyonu: 12 tutuklama

İzmir’in Menemen ilçesindeki serbest bölgede rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 25 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Bülent Arınç’tan, CHP’li Gülizar Biçer Karaca’ya ‘Can Atalay’ tebriği

TBMM’de, seçilmiş TİP Milletvekili Can Atalay hakkında AYM’nin vermiş olduğu ‘vekilliğin düşürülmesinin yok hükmünde’ olduğu kararını okutan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya Bülent Arınç’tan bir destek daha geldi.

İBB’ye operasyon dalgası sürerken, o sırada Erdoğan: ‘TEKNOFEST gençliği maşallah gümbür gümbür geliyor’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB’ye yönelik operasyonun 2. dalgasının konuşulduğu sıralarda; İlim Yayma Cemiyeti Programına bir video mesaj gönderdi. Erdoğan, ‘İlim Yayma Cemiyeti sadece gönüllü bir teşekkül değildir, aynı zamanda bir gönül hareketidir” dedi. Erdoğan ayrıca, “TEKNOFEST gençliği maşallah gümbür gümbür geliyor” diye konuştu.

Her yıl 5 santimetre batıyor: 2050’de sular altında kalacak!

ABD’nin tarihi şehirlerinden New Orleans, endişe verici bir hızla batıyor. Bilim insanlarının yaptığı son araştırmalar, şehrin her yıl 5 santimetreye kadar çöktüğünü ve 2050 yılına kadar büyük bir bölümünün su altında kalabileceğini ortaya koydu.

Epstein davasının kilit isimlerindendi: Virginia Giuffre intihar etti

Prens Andrew’u cinsel istismarla suçlayan Giuffre’nin intihar ederek öldüğü açıklandı. Giuffre, trafik kazası geçirmiş ve 4 gün ömrü kaldığını duyurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir