Miraç Kandili’nde Ayasofya’da Programa Yoğun İlgi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ayasofya’da Miraç Kandili Programı Düzenledi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde Miraç Kandili dolayısıyla özel bir program düzenledi.

Programa, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinde görevli polisler ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının ardından başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ilahiler seslendirildi ve dualar edildi.

Program kapsamında, şehitler için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından mevlit okutuldu.

Emniyet Müdürü Yıldız, kılınan yatsı namazının ardından cami çıkışında vatandaşların Miraç Kandili’ni kutladı.

Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yıldız, şehitler için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan lokma tatlısı ve mevlit şekeri dağıttı.

Yıldız, ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen salep dağıtım noktasına geçerek, buradaki çalışanların da kandilini tebrik etti.

Öte yandan, Miraç Kandili dolayısıyla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin minarelerine “La İlahe İllallah” yazılı mahya asıldı.

Related Posts

İzmir’de kızını boğarak öldüren anneye iyi hal indirimi

İzmir’de uyuşturucu madde bağımlısı kızını boğarak öldüren sanık, yeniden yargılama sonucu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

200 bin TL’lik rüşvet tuzağı: Suçüstü yakaladılar

İzmir’de bir avukattan rüşvet alırken suçüstü yakalanan İcra Müdür Yardımcısı Y.D. ile icra katibi B.B., gözaltına alındı.

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Devlet Bahçeli’yi kızdıracak gelişme! AKP infaz düzenlemesini ilk o partiye gösterdi!

AKP Parti, infaz ile ilgili kanunda yapılacak düzenlemeler konusunda hazırladığı paketle ilgili TBMM’deki siyasi partilerle görüşmelere başladı. AKP ilk olarak DEM Partili yetkililerle bir araya gelerek, bilgi verdi, görüş ve önerilerini istedi.

238 milletvekilinden ortak imzalı dilekçe: ‘Can Atalay’ın TBMM kütüğüne kaydı yaptırılsın’

Meclis’te toplam 238 milletvekili, yaklaşık 3 yıldır Anayasa Mahkemesi kararlarına rağmen cezaevinde tutulan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın TBMM kütüğüne kaydının yaptırılması için dilekçe verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat trafik kazası geçirdi!

Kara para aklama suçundan tutuklanan ve bir süre cezaevinde kalan Dilan ve Engin Polat çiftinin trafik kazası geçirdiği öğrenildi.