MHP’den Ümit Özdağ’a ‘İmralı’ yanıtı: İstihbarat aparatı

MHP Genel Sekreterinden Ümit Özdağ’a Cevap

Milliyetçi partiler arasında ‘yeni süreç’ konusundaki tartışmalar devam ediyor.

Devlet Bahçeli için “Türk devletine ve Türk milletine karşı suç işlemektedir” diyen Ümit Özdağ’a yanıt veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Kendisinin Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu vizyonu idrak edebilecek kapasitede olmadığını zaten biliyorduk” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “Devlet Bahçeli, Türk devletine ve Türk milletine karşı suç işlemektedir; ‘terörsüz Türkiye’ diyerek Türkiye’yi bir terör örgütünün önünde diz çöktürmeye çalışmaktadır” sözlerine yanıt verdi.

Özdağ’ın ‘haddini aştığını’ belirten Büyükataman, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin olduğu yerde ihanet ve teslimiyet söz konusu olamaz” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Büyükatamani Özdağ’a ‘istihbarat aparatı’ ve ‘ümitsiz vaka’ sözleriyle yüklendi.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Milyonlarca paket geri çağrılıyor: Etikette büyük hata

Amerika Birleşik Devletleri’nde, popüler atıştırmalık markası Ritz’in fıstık ezmeli krakerleri yanlış ambalajlama nedeniyle ülke genelinde acil olarak geri çağrıldı.

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

AKP’li Serap Yazıcı Özbudun: ‘Ben CHP’li seçmenden destek alırken bu desteği CHP’li olarak almadım’

AKP Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun, “Ben CHP’li seçmenden destek alırken bu desteği CHP’li olarak almadım. Altılı masanın bir parçasıydık ve o ittifakın bir üyesi olarak aday gösterildim ve orada gece gündüz CHP’li adaylardan da daha çok alın teri dökerek çalıştım. Aldığım oylar alın terimle aldığım oylardır” dedi.

TİP’ten CHP’ye dayanışma ziyareti

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, son dönemde CHP’li belediyelere yönelik art arda düzenlenen operasyonların ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette, demokrasi ve halk iradesine sahip çıkma vurgusu öne çıktı.

Son Dakika… İçişleri Bakanlığı açıkladı: Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı!

Son dakika haberi… İçişleri Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.