Mahsun Kırmızıgül’den köprü ve otoyol zammı tepkisi: ‘İnsanlar geçinemiyor’

Mahsun Kırmızıgül, Köprü ve Otoyol Zamına Tepki Gösterdi

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 13 Ocak gece yarısından geçerli olmak üzere köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde zam yapılacağını duyurdu. Bu haber üzerine ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, yapılan yüzde 43’lük zamma tepki gösterdi.

Asgari ücrete yapılan yüzde 30’luk zamı hatırlatan Kırmızıgül, otoyol ve köprü ücretlerine yapılan yeni yıl zammının geri çekilmesi çağrısında bulundu. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Köprüler ve yollar için belirlenen zamlar, asgari ücret zammı oranında olmalıdır! Bu zamlar hemen her alana etki edecek ve insanların yaşamını daha da zorlaştıracaktır. Lütfen bu zamlardan vazgeçin, insanlar zor durumda!” şeklinde mesaj paylaştı.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Uzmanı uyardı: ‘Klima bakterisi zatürreye yol açabilir’

Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat Birengel, klimalardan geçen lejyonella bakterisinin zatürreye yol açabildiğini söyledi.

Milyonlarca paket geri çağrılıyor: Etikette büyük hata

Amerika Birleşik Devletleri’nde, popüler atıştırmalık markası Ritz’in fıstık ezmeli krakerleri yanlış ambalajlama nedeniyle ülke genelinde acil olarak geri çağrıldı.

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

Abdullah Öcalan’ın 26 yıl sonra ilk kez görüntülü mesajı yayınlandı: PKK’ya silah bırakma çağrısı yaptı

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

AKP’li Serap Yazıcı Özbudun: ‘Ben CHP’li seçmenden destek alırken bu desteği CHP’li olarak almadım’

AKP Antalya Milletvekili Serap Yazıcı Özbudun, “Ben CHP’li seçmenden destek alırken bu desteği CHP’li olarak almadım. Altılı masanın bir parçasıydık ve o ittifakın bir üyesi olarak aday gösterildim ve orada gece gündüz CHP’li adaylardan da daha çok alın teri dökerek çalıştım. Aldığım oylar alın terimle aldığım oylardır” dedi.

TİP’ten CHP’ye dayanışma ziyareti

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, son dönemde CHP’li belediyelere yönelik art arda düzenlenen operasyonların ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette, demokrasi ve halk iradesine sahip çıkma vurgusu öne çıktı.