Konya’da Cuma buluşması geleneği sürüyor

KONYA (İGFA) – Konya Selçuklu Belediyesi’nin Selçuklu’nun her bir mahallesinde istişare kültürü çerçevesinde bir araya geldiği Cuma buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Sanayi Yeni Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cuma namazı sonrasında esnaflardan gelen talep ve önerileri dinledi.

Cuma programında Başkan Pekyatırmacı’yaSelçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlareşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklu’yuhemşehrilerimizle birlikte geleceğe taşımaya devam edeceğiz”

Selçuklu’nun geleneği haline gelen Cuma Buluşmalarının ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi ve yerinde çözüm üretmeye büyük katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Pekyatırmacı, “Fatih Mahallemizde Karatay Sanayi esnafımız vehemşehrilerimizle birlikte Cuma bereketine ortak olduk. Belediyecilikte benimsediğimiz ortak akıl prensibinden kopmadan hemşehrilerimizlebirlikte Selçuklu’yu geleceğe taşımaya devam ediyoruz.

Selçuklu’da birçok alanda hizmet üretirken sakinlerimizin bu hizmetlerden sağlıklı bir şekilde yararlanabilmesi bizim için büyük anlam taşıyor. Bu ilke ve anlayışla insanımıza eğitimden, kültüre, fiziki altyapıdan, sağlığa sosyal ve kültürel etkinliklerden daha birçok alanda hizmet üretmeye devam edeceğiz. Selçuklu sadece bugün değil gelecekte de Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında olmaya devam edecek. Tüm bu çalışmalarımızda bizlerin yanında olan ve desteklerini her zaman hissettiğimiz hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Related Posts

AKP’li Hulusi Akar’ın acı kaybı

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İzmir’de, hayatını kaybeden kayınvalidesi Türkan Samur’un (98) cenaze törenine katıldı.

ABD’de panik: CIA alarma geçti!

ABD’de, CIA genel merkezinin önünde bir kişi vurulurak etkisiz hale getirildi. Genel merkezin ana giriş kapısının kapatıldığı belirtildi. CIA, çalışanların alteranatif yollar bulması gerektiğni söyledi.

İzmir’de kızını boğarak öldüren anneye iyi hal indirimi

İzmir’de uyuşturucu madde bağımlısı kızını boğarak öldüren sanık, yeniden yargılama sonucu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

200 bin TL’lik rüşvet tuzağı: Suçüstü yakaladılar

İzmir’de bir avukattan rüşvet alırken suçüstü yakalanan İcra Müdür Yardımcısı Y.D. ile icra katibi B.B., gözaltına alındı.

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Devlet Bahçeli’yi kızdıracak gelişme! AKP infaz düzenlemesini ilk o partiye gösterdi!

AKP Parti, infaz ile ilgili kanunda yapılacak düzenlemeler konusunda hazırladığı paketle ilgili TBMM’deki siyasi partilerle görüşmelere başladı. AKP ilk olarak DEM Partili yetkililerle bir araya gelerek, bilgi verdi, görüş ve önerilerini istedi.