Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Zanlı Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, bir diş kliniğinde yüksek sesle konuşarak rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Olayın detayları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde gerçekleşti. Suriyeli Hamda Husseın Yasın adlı kadın, yüksek sesle konuşmaya başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara rağmen durmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayıp kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı diş hekimi hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak yargılanacak.

Related Posts

Aydın’da korkutan orman yangını kontrol altına alındı

Aydın’ın Çine ilçesinde yer alan Madran Dağı bölgesinde öğle saatlerinde çıkan orman yangını, ekiplerin havadan ve karadan yürüttüğü yoğun müdahale sayesinde kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

MSB’den 12 askerimizin şehit olduğu olayla ilgili iddialara yanıt: Tamamen asılsız

MSB, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde 12 askerimizin şehit olması üzerine kamuoyuna yansıyan iddialar için “Gerçeklikten uzak olduğu halde kesin yargıyla ortaya atılan iddialar ile komplo teorileri üreten manipülatif söylem ve içerikler, Türk Silahlı Kuvvetlerimizi karalamaya ve yıpratmaya yönelik sistematik bir dezenformasyon çabasıdır” dedi.

TİP Milletvekili Serra Kadıgil, LGS soru kitapçıklarının paylaşılmasını Meclis gündemine taşıdı

TİP Milletvekili Serra Kadıgil, LGS soru kitapçıklarının belirlenen süreden önce paylaşılmasına ilişkin Meclis’e soru önergesi verdi.

Rekabet Kurumu duyurdu: Akaryakıt devine 131 milyon TL ceza kesildi

Rekabet Kurumu, bayilik ilişkisini kira yoluyla beş yılın ötesine taşıyarak rekabeti kısıtladığı gerekçesiyle OPET’e 130.8 milyon TL idari para cezası kesti. Kurum, OPET’in bayilik sözleşmeleri devam ederken taşınmazlar üzerinde kendi lehine kira hakkı kurarak rakiplerin pazara girişini engellediğini tespit etti.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.