İGA Holding’in yeni CEO’su Atalay Gümrah oldu

Atalay Gümrah, İGA Holding A.Ş.’nin Yeni CEO’su Olarak Atandı

İGA İstanbul Havalimanı’nın çatı kuruluşu olan İGA Holding A.Ş.’nin CEO’luk görevine Mart 2024’te Atalay Gümrah atanmıştır. Gümrah, yeni görevine 15 Ocak’ta başlayacak.

Galatasaray Lisesi mezunu olan Gümrah, lisans ve yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. 1992 yılında Eczacıbaşı Topluluğu’nda kariyerine başlayan Gümrah, Ekom, Vitra UK, EBM Jsc ve İntema gibi grup şirketlerinde çeşitli önemli pozisyonlarda görev yapmıştır.

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra, Şubat 2017 – Aralık 2024 tarihleri arasında Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su ve Eczacıbaşı Holding A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmıştır.

(EKONOMİ SERVİSİ)

Related Posts

Altın yatırımcıları aman dikkat: İslam Memiş yeni tarihi işaret etti

Finans analisti İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan son düşüşlerin yatırımcılar için önemli bir alım fırsatı sunduğunu belirtti. Özellikle gram altındaki geri çekilmeye dikkat çeken Memiş, yatırımcıların bu seviyeleri kaçırmaması …

Bakan ‘bir ilk’ diye açıkladı: Türkiye Pakistan’da doğal gaz ve petrol arayacak

Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan ziyaretinde Türk şirketlerinin Pakistan açıklarında petrol ve doğalgaz arama faaliyetlerinde bulunacağını ve bunun bir ilk olacağını açıkladı.

Tüketiciyi “korsan gözlükçülerden” koruyacak düzenleme yolda

TBMM’de görüşmeleri devam eden kanun teklifiyle, optisyen-gözlükçü işletmelerinin faaliyette bulunmalarına ilişkin esaslar düzenlenirken, sektör, bu düzenlemeyle korsan optisyenlerin önlenmesini bekliyor.

Temmuz ayı faizsiz kredi fırsatları: Hangi banka ne kadar ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankaların faizsiz kredi kampanyaları 2025’te de sürüyor. Yeni müşteri olan bireylere özel nakit desteği sunuluyor. Kısa vadeli ödeme seçenekleri dikkat çekiyor.

Bakan Kacır: Yerel kalkınma için devrim niteliğinde bir adım attık

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Yerel kalkınma için devrim niteliğinde bir adım attık. Kalkınma Ajanslarımız eliyle yürüteceğimiz Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı ile şehirlerimizi uzmanlaştıracak, yeni istihdam alanları oluşturacak, üretimi teşvik edecek, illerin sosyo-ekonomik gelişmişlik seviyesini yükselteceğiz.” dedi.

İhracatçılara taahhütlerini tamamlama için ek süre ve itiraz hakkı

Devletten vergi ve harç muafiyeti alan firmalara, ihracat taahhütlerini yerine getirmeleri için daha fazla zaman tanındı. Ceza alan şirketler ise 30 gün içinde itiraz edebilecekler.