İBB’ye operasyon dalgası sürerken, o sırada Erdoğan: ‘TEKNOFEST gençliği maşallah gümbür gümbür geliyor’

Türk Siyasetinde İlginç Gelişmeler!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonun ikinci dalga tartışılırken, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti’nin programına video mesaj gönderdi.

Erdoğan, mesajında, “Bu güzide çatının bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduk. Gençlik yıllarımızdan itibaren bu kıymetli çatı altında bulunduk. Burada vatan ve milletine hizmet aşkıyla dolu birçok kişiyle tanıştık” dedi.

Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti;

“Peygamber Efendimizin, en hayırlı insanın insanlara faydalı olanı olduğu emrini rehber edinen birçok vakıf insanıyla bir arada olduk. Saymakla bitiremeyeceğimiz kıymetli isimler arasında Emin Saraç Hoca Efendi, Raşit Küçük Hoca Efendi gibi büyüklerimiz de yer aldı. Rabbim hepsinden razı olsun. Ruhtarı şad, mekanları cennet olsun. Bu insanlar isimlerini milletimizin kalbine kazımışlardır.”

“İlim Yayma Cemiyeti Bizim Öykümüzdür”

İlim Yayma Cemiyeti’nde beraber yol aldığı arkadaşlarıyla siyasette mücadele ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

“Bu değerler, hasletler ve prensipler hayatımızda olduğu gibi siyasette de rehberimiz oldu. İlim Yayma Cemiyeti’nin kimliğinin yüklediği sorumluluğu her zaman en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Evet, İlim Yayma hikayesi Türkiye’nin hikayesidir. Bizim de hikayemizdir. Kuruluşundaki gibi büyük zorluklarla karşılaştık. Ancak inandıklarımızdan asla taviz vermedik. İnançla mücadele ettik. Bu süreçte İlim Yayma bünyesinden öğrendiğimiz değerlerin büyük rolü oldu.”

“Gönülden Bir Hareket”

Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti’nin sadece gönüllü bir teşkilat olmadığını, aynı zamanda bir gönül hareketi olduğunu vurguladı.

İlim Yayma Cemiyeti’nin eğitim ve sivil toplum hizmetlerine katkı sağladığını belirten Erdoğan, “Cemiyetin ümmete, insanlığa faydalı nesiller yetiştirme görevi övgüye değer. Cemiyetin katkılarıyla 100’den fazla İmam Hatip Lisesi hayata geçti. Ülkenin dört bir yanında öğrenci yurtları ve eğitim merkezlerinden on binlerce öğrenci yetişti. Bu öğrenciler ilim sahibi olup daha sonra farklı alanlarda ülkeye hizmet ettiler. Millete verdiklerini yine millete vermenin çabasında oldular. İlim ve irfan sahibi olan bu gençlerin yetişmesinde İlim Yayma’nın büyük rolü var” şeklinde konuştu.

“Gençlik Geleceği İnşa Ediyor”

Erdoğan, şunları söyledi:

“Özellikle ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olan cemiyetler, ülkenin geleceğine katkı sağlıyor. Yıllar ilerledikçe bu çalışmaların ne kadar önemli ve stratejik olduğunu daha iyi anlıyoruz. Bizim hedefimiz insan yetiştirmek. Gençlerimiz her geçen gün daha bilinçli, daha kararlı, daha mücadeleci hale geliyor. Bu mücadelemiz boşa gitmedi. Rabbim bize daha güzel günler görmeyi nasip etsin. İlim Yayma Cemiyeti’ne emek veren herkese teşekkür ediyorum. Yarınlarımızı aydınlatan bu kuruluşun faaliyetlerine destek olmaya devam edeceğiz.”

Related Posts

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık’tan ‘Murat Ongun’ tepkisi: ‘Sizde hiç mi insanlıktan eser kalmadı?’

Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Ceyhan Nehri’nde ceset bulundu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki Ceyhan Nehri’nde 42 yaşındaki Ahmet Azal’ın cansız bedeni bulundu.

İzmir’de rüşvet operasyonu: 12 tutuklama

İzmir’in Menemen ilçesindeki serbest bölgede rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 25 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Bülent Arınç’tan, CHP’li Gülizar Biçer Karaca’ya ‘Can Atalay’ tebriği

TBMM’de, seçilmiş TİP Milletvekili Can Atalay hakkında AYM’nin vermiş olduğu ‘vekilliğin düşürülmesinin yok hükmünde’ olduğu kararını okutan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya Bülent Arınç’tan bir destek daha geldi.

Her yıl 5 santimetre batıyor: 2050’de sular altında kalacak!

ABD’nin tarihi şehirlerinden New Orleans, endişe verici bir hızla batıyor. Bilim insanlarının yaptığı son araştırmalar, şehrin her yıl 5 santimetreye kadar çöktüğünü ve 2050 yılına kadar büyük bir bölümünün su altında kalabileceğini ortaya koydu.

Epstein davasının kilit isimlerindendi: Virginia Giuffre intihar etti

Prens Andrew’u cinsel istismarla suçlayan Giuffre’nin intihar ederek öldüğü açıklandı. Giuffre, trafik kazası geçirmiş ve 4 gün ömrü kaldığını duyurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir