Günün karikatürü Nurcu yayından

Nurcuların yayın organı Yeni Asya, bugünkü sayısında son dönemde artan soruşturma haberlerine dikkat çektiği bir karikatür yayınladı.

İbrahim Özdabak’ın çizimiyle yayınlanan karikatürde “soruşturma” adlı bir ilaç konu edildi.

İlacın üzerine “Ayılana, bağırana, konuşana Soruşturma… Eleştirileri şıp diye keser” yazıldı.

İşte o karikatür:

Yeni Asya Gazetesi, 21 Şubat 1970’te yayın hayatına başlayan, Nur Cemaati’nin “Yeni Asya” koluna yakınlığıyla bilinen günlük bir gazete. Demokrat, muhafazakâr ve İslamî çizgide yayın yapan bir medya organı. Said Nursi’nin düşüncelerini referans alan bir yayın politikası benimser.

Odatv.com

Related Posts

Destici: PKK’ya Asla Güvenmiyoruz

BBP Genel Başkanı Destici, PKK ve terör örgütleriyle iş birliği yapan yapılarla güvenilmeyeceğini vurguladı.

Mardin’de Miras İçin Bomba Tuzağı

P.E. ve 3 arkadaşı, babasını öldürmeye teşebbüs suçundan 18-29 yıl hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Bölgeden gelen görüntüler korkunç! Dürziler, öldürdükleri Arapları araba önünde gezdiriyor

Suriye’nin güneyindeki Süveyda kentinde Dürzi gruplarla Bedevi Arap aşiretleri arasındaki çatışmalar şiddetleniyor. Gece boyunca süren saldırıların ardından Hecri grubu kent merkezinden çekilirken, öğle saatlerinde karşı saldırıyla 4 kilometrelik ilerleme sağladı. Çatışmaların gölgesinde Dürzi militanların, öldürülen Arapların cesetlerini araç önünde teşhir ettiği görüntüler büyük infial yarattı.

Malatya’da Kayısı Üreticileri Don Felaketiyle Zor Durumda

MAGİNDER Başkanı Karademir, don felaketi nedeniyle kayısı üreticilerinin acil devlet desteği beklediğini belirtti.

Erdek’te Otomobil-Motosiklet Çarpışması

Erdek’te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Türk Voleybolu, Hedefine Kilitlenmiş Durumda

TVF Başkanı Üstündağ, Türk voleybolunun başarıları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.