Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşanan olayda bir düğün salonunda çıkan anlaşmazlık silahlı saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. adlı iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’ta bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K., B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen nedenlerle başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya dönüştü. Bu sırada B.K. tabancayla ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandılar. Yaralılar acilen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Related Posts

İl başkanları yönetimi destekliyor, Kılıçdaroğlu tarafı ‘temiz’ beyanlarını yalanlıyor: CHP’de kurultay gerilimi

CHP’nin 81 il başkanı bugün Ankara’da toplanarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonları ve kurultay sürecine dair yargı tartışmalarını değerlendirecek. Toplantı sonrası yönetime destek ve operasyonlara tepki içeren bir bildiri yayımlanması bekleniyor.

ABD, İsrail’deki vatandaşlarının tahliye edilecek

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Mike Huckabee, İran’ın füze saldırıları üzerine İsrail’i terk etmek isteyen ABD vatandaşları için tahliye çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Rüşvet parasıyla kızına Audi alan müdür

Diyarbakır’da, ilçe milli eğitim müdürlüğü yaparken rüşvet almaktan yargılanan Muhammed
Ensari, 5 yıl hapis cezası aldı. Ensari’nin rüşvet parasıyla kızına otomobil aldığı belirlendi.

Almanya: İsrail ile İran arasındaki çatışma, müzakere yoluyla çözülmeli

Almanya: İsrail ile İran arasındaki çatışma, müzakere yoluyla çözülmeli

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Huckabee’den Trump’a “Tanrı seni seçti” mesajı

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Huckabee’den Trump’a “Tanrı seni seçti” mesajı

Savaşın 5. günü: İran ve İsrail füze saldırılarına başladı

İran’da Tebriz şehri patlamalarla sarsılırken, İsrail havalanan füzeler sebebiyle kırmızı alarma geçti.