Bursa Karacabey’den dolu dolu sömestr

Karacabey Belediyesi Sömestir Etkinlikleriyle Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

BURSA (İGFA) – Karacabey Belediyesi, her yıl düzenlediği geleneksel sömestir etkinliklerine bu yıl da dopdolu bir şekilde devam ediyor. Atatürk Kültür Parkı Ergün Koç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler, çocukları unutulmaz anlarla buluşturuyor.

Karacabey Belediyesi’nin sömestir programları, 27 Ocak Pazartesi günü “Orman Bekçisi” adlı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Bu eğlenceli etkinlik, çocukların doğa ve hayvan sevgisini arttırmayı hedefliyor.

29 Ocak Çarşamba günü ise Bubble Şov ile çocuklar renkli balonlar eşliğinde eğlenceli zamanlar geçirecek. Tüm etkinlikler saat 19.00’da başlıyor ve katılımcı çocuklar, palyaçolar, yüz boyama aktiviteleri, çeşitli oyunlar ve sınırsız patlamış mısır ikramlarıyla keyifli zamanlar geçiriyor. Ayrıca etkinliklere katılmak isteyenler için Belediye önünden saat 18.30’da araç kaldırılacağı duyuruldu.

Belediye’nin sömestir etkinlikleri sadece bu etkinliklerle sınırlı değil. 22 Ocak’ta 7-15 yaş arası çocuklar için Akıl ve Zekâ Atölyesi ile aynı gün Amigurimi Oyun Atölyesi düzenlendi. Bu atölyelerde çocuklar, zekâ oyunları ve el sanatlarıyla yeteneklerini geliştirme fırsatı buldu. 23 Ocak’ta ise Anne Çocuk Cupcake etkinliği gerçekleştirildi. Anneler ve çocukları birlikte eğlenerek yaratıcı cupcake’ler tasarladı. Bu etkinlikler, anneler ve çocukları hem mutfak becerilerini geliştirdi hem de birlikte kaliteli zaman geçirdi.

Çocuklar, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılarak sosyalleşirken yeni yetenekler kazanıyor. Karacabey Belediyesi, çocukların sömestir tatillerini dolu dolu geçirmelerini sağlayarak onlara unutulmaz anılar yaşatıyor.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli. Sömestir tatili boyunca çocuklarımız ve aileleri için düzenlediğimiz dopdolu programlar devam ediyor. Sanat ve eğlence dolu etkinliklerimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz. Gelin birlikte bu tatili renklendirelim. Karacabey Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle ilçemizin sosyal hayatına zenginlik katmaya devam ediyor.” dedi.

Related Posts

İzmir’de kızını boğarak öldüren anneye iyi hal indirimi

İzmir’de uyuşturucu madde bağımlısı kızını boğarak öldüren sanık, yeniden yargılama sonucu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

200 bin TL’lik rüşvet tuzağı: Suçüstü yakaladılar

İzmir’de bir avukattan rüşvet alırken suçüstü yakalanan İcra Müdür Yardımcısı Y.D. ile icra katibi B.B., gözaltına alındı.

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Devlet Bahçeli’yi kızdıracak gelişme! AKP infaz düzenlemesini ilk o partiye gösterdi!

AKP Parti, infaz ile ilgili kanunda yapılacak düzenlemeler konusunda hazırladığı paketle ilgili TBMM’deki siyasi partilerle görüşmelere başladı. AKP ilk olarak DEM Partili yetkililerle bir araya gelerek, bilgi verdi, görüş ve önerilerini istedi.

238 milletvekilinden ortak imzalı dilekçe: ‘Can Atalay’ın TBMM kütüğüne kaydı yaptırılsın’

Meclis’te toplam 238 milletvekili, yaklaşık 3 yıldır Anayasa Mahkemesi kararlarına rağmen cezaevinde tutulan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın TBMM kütüğüne kaydının yaptırılması için dilekçe verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat trafik kazası geçirdi!

Kara para aklama suçundan tutuklanan ve bir süre cezaevinde kalan Dilan ve Engin Polat çiftinin trafik kazası geçirdiği öğrenildi.