Burdur’da sahte içki operasyonu

Burdur Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, operasyonun amacı sahte ve yasa dışı alkol kullanımını önlemek, halk sağlığını korumak ve sahte içkiye bağlı ölüm vakalarını engellemektir.

İl merkezi ve Bucak ile Tefenni ilçelerinde, M.U, A.K, İ.E.Y, M.Y, S.K, M.G, A.Ç. ve A.A. isimli şüphelilerin sahte içki satışı yaptıkları tespit edilerek, polis ekipleri tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 185 litre etil alkol ve 7,5 litre sahte içki ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli, adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Emniyet yetkilileri, sahte içki üretimi ve satışının halk sağlığı açısından büyük bir tehdit oluşturduğunu belirterek, benzer operasyonların devam edeceğini açıkladı.

Related Posts

Murat Ongun’un avukatlarına tutuklama talebi

İBB’ye yönelik “yolsuzluk” soruşturması kapsamında tutuklanan Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un avukatları tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

THY’den yeni tavan fiyat kararı: 30 Nisan’a kadar 2 bin 850 lira

Türk Hava Yolları (THY), 30 Nisan’a kadar iç hat uçuşlarda, tek yön ve aktarmasız bilet tavan fiyatının 2 bin 850 lira olarak belirlendiğini bildirdi.

Müzisyen koca eşini öldürdü, itirafları kan dondurdu

12 yıllık eşini öldüren müzisyen koca, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, “Bıçak kırılınca tornavida sapladım.” dedi.

İmamoğlu’na Villa İtirafı

İş adamı Adem Kameroğlu, Ekrem İmamoğlu’na villa vererek ruhsat aldığını açıkladı.

Siirt’te mahallede başlayan kavga, hastanede devam etti: Yaralılar var!

İki grup arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 2 kişi, hastane önünde taraflarının yakınları arasında çıkan kavgada da 3 kişi yaralandı. Polis kalabalığa biber gazıyla ve havaya ateş açarak müdahale etti. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Telefonlar için yeni etiket zorunluluğu

AB, akıllı telefonlar için yeni bir düzenlemeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yapılacak değişikliklerin ardından telefonların, beyaz eşyalara benzer şekilde enerji verimliliğini gösteren etiketler ile satışa sunulması zorunlu tutulacak.