Bu şehir buz kesti: Eksi 34

Türkiye’nin Doğu Bölgesi Dondurucu Soğuklarla Baş Etti

Türkiye’nin doğu bölgelerinde yaşanan dondurucu soğuklar, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. En düşük hava sıcaklığı Erzurum’un Tekman ilçesinde eksi 34 derece olarak ölçüldü.

Erzurum kent merkezinde termometreler gece sıfırın altında 18 dereceyi gösterirken, şadırvanlar, araçlar ve otobüs durakları buzla kaplandı. Soğuk hava nedeniyle kaldırımlar buz tuttu ve bazı vatandaşlar araçlarını korumak için battaniye kullandı.

Hacıömer Mahallesi’nde yaşayanlar eksi 34 derece ile gecenin en soğuk geçtiği yer olarak kaydedildi. Ardahan ve Göle ilçesinde de dondurucu soğuklar devam ederken, Kura Nehri büyük bölümü buzla kaplanarak ilginç bir manzara oluşturdu.

Kars ve Sarıkamış’ta da sıfırın altında hava sıcaklıkları etkili oldu. Dereler, göletler ve çeşmeler dondu, ağaçlar kırağıyla kaplandı. Bazı vatandaşlar araçlarını korumak için battaniye ve branda kullandılar.

Vatandaşlar, soğuk hava koşulları nedeniyle zor anlar yaşarken, Erzincan, Iğdır ve Tunceli gibi illerde de gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında seyretti.

Related Posts

İzmir’de kızını boğarak öldüren anneye iyi hal indirimi

İzmir’de uyuşturucu madde bağımlısı kızını boğarak öldüren sanık, yeniden yargılama sonucu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

200 bin TL’lik rüşvet tuzağı: Suçüstü yakaladılar

İzmir’de bir avukattan rüşvet alırken suçüstü yakalanan İcra Müdür Yardımcısı Y.D. ile icra katibi B.B., gözaltına alındı.

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Devlet Bahçeli’yi kızdıracak gelişme! AKP infaz düzenlemesini ilk o partiye gösterdi!

AKP Parti, infaz ile ilgili kanunda yapılacak düzenlemeler konusunda hazırladığı paketle ilgili TBMM’deki siyasi partilerle görüşmelere başladı. AKP ilk olarak DEM Partili yetkililerle bir araya gelerek, bilgi verdi, görüş ve önerilerini istedi.

238 milletvekilinden ortak imzalı dilekçe: ‘Can Atalay’ın TBMM kütüğüne kaydı yaptırılsın’

Meclis’te toplam 238 milletvekili, yaklaşık 3 yıldır Anayasa Mahkemesi kararlarına rağmen cezaevinde tutulan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın TBMM kütüğüne kaydının yaptırılması için dilekçe verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat trafik kazası geçirdi!

Kara para aklama suçundan tutuklanan ve bir süre cezaevinde kalan Dilan ve Engin Polat çiftinin trafik kazası geçirdiği öğrenildi.