Anadolu Otoyolu’nda korku dolu anlar: Sigara izmariti yangın çıkardı

Anadolu Otoyolu’nun Bolu-Batı Gişeleri girişinde yol kenarında saat 15.00 sıralarında ot yangını çıktı.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

SİGARA İZMARİTİ ATILDI

Yangına, yoldan geçen bir araçtan atılan sigara izmaritinin sebep olduğu düşünülüyor.

Olaya ilişkin jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Turgutlu’da bıçaklı saldırı

Turgutlu’da bir şarküteride kadın çalışana bıçakla saldıran Mülayim P. adli kontrolle serbest bırakıldı.

BİOSUN’dan Bilecik Belediyesi’ne Tepki: ‘Hedef Olduk’

Bilecik’teki BİOSUN Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi, hukuksuz olarak nitelendirilen çöp toplama ihalesi ve sonrasındaki eleştirilere yanıt verdi. Şirket, şeffaf ve yasal bir çerçevede hizmet verdiklerini vurguladı.

Düğün Davetinde Facia: Kalp Krizi

Elazığ’daki düğünde yaşanan kavgada gelinin halası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yazarımız Müjdat Gezen’e soruşturma! Vatan Emniyet’te ifade verdi: ‘Kadınları yücelten sözlerim suçlama konusu oldu’

Gazetemiz yazarı Müjdat Gezen hakkında, gazeteci Ayşenur Arslan’la yaptığı “Bizim Ev” programındaki sözleri nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Gezen, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada “Kadınları ve Anadolu kültürünü onurlandırdım” dedi.

Bursa’da kırmızı alarm

Bursa’nın su ihtiyacını karşılayan iki barajdan birisi olan Nilüfer Barajı tamamen kurudu. Doğancı Barajı’nda doluluk yüzde 19 seviyesinde seyrederken kentin 35 günlük suyunun kaldığı öğrenildi.

Motosiklet Kazasında Sürücü Hayatını Kaybetti

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde motosiklet kazası sonucu sürücü İbrahim Özgan öldü.