AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık’tan ‘Murat Ongun’ tepkisi: ‘Sizde hiç mi insanlıktan eser kalmadı?’

Eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İBB Operasyonuna Tepki Gösterdi

Eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen ikinci operasyonda İBB üst düzey yöneticileriyle birlikte İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Kocabıyık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Eskiden bir kişi Tayyip Erdoğan’ın eşine bir laf ettiği zaman linç edilecekti. Şimdi ne oluyor? Küçük çocukların gözü önünde anneleri ve babaları alınıp götürülüyor. Sizde insanlık kavramından hiç mi eser kalmadı? Bu çocuklar bu travmayı ömürlerince taşıyacaklar. Murat Ongun’un eşi ve çocuklarına yapılan muamele, ne Tayyip Erdoğan’ın ne de herhangi bir muhafazakarın ailesine yapılmadı.

Ey zalimler, siz insanlığımızı, kültürümüzü, maneviyatımızı, irfanımızı, ihlasımızı topyekün yok etmeye çalışıyorsunuz.

İnşallah bu kötülük bataklığına saplanmayız. Bu tür hatalardan bir an önce vazgeçmelerini temenni ediyorum.”

Tweet Linki

İMAMOĞLU TEPKİSİ NEDENİYLE AKP’DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Tutuklanarak görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na yapılan operasyonu eleştirdiği için AKP tarafından ihraç edilmişti.

Related Posts

Muayene olmaya gittiği hastaneden televizyon çaldı

Afyonkarahisar’da muayene olmaya gelen bir kişi, hastaneden televizyon çaldı.

Hafif ticari araç TIR’a arkadan çarptı: Bir ölü

Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 kara yolunda hafif ticari araç TIR’a arkadan çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Köy yolu nehre döndü

Tokat’ın Ormanözü köyünde sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası yollar nehre döndü.

Bariyerlere çarpan otomobil demir yığınına döndü: 2 ölü

Kocaeli’de kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bariyere çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Ceyhan Nehri’nde ceset bulundu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki Ceyhan Nehri’nde 42 yaşındaki Ahmet Azal’ın cansız bedeni bulundu.

İzmir’de rüşvet operasyonu: 12 tutuklama

İzmir’in Menemen ilçesindeki serbest bölgede rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 25 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir