Tekirdağ’da doğal gaz kuyusunda gaz kaçağı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesine bağlı Vakıflar Mahallesi’nde gece saatlerinde 2 doğal gaz kuyusunda kaçak meydana geldi. Çevre sakinleri ağır gaz kokusunu fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olayın bildirilmesi üzerine AFAD, TPAO, jandarma, sağlık ekipleri ile Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’den itfaiye ekipleri bölgeye sevkedildi.

Ekiplerin çalışmaları sırasında, jandarma doğal gaz kuyularının bulunduğu alanı güvenlik altına alarak girişleri kapattı. Ergene Kaymakamı Kadir Duman da olay yerine gelerek durum hakkında detaylı bilgi aldı.

Şu an ekipler, gaz basıncını düşürmek ve kaçağı önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Related Posts

AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık’tan ‘Murat Ongun’ tepkisi: ‘Sizde hiç mi insanlıktan eser kalmadı?’

Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Ceyhan Nehri’nde ceset bulundu

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki Ceyhan Nehri’nde 42 yaşındaki Ahmet Azal’ın cansız bedeni bulundu.

İzmir’de rüşvet operasyonu: 12 tutuklama

İzmir’in Menemen ilçesindeki serbest bölgede rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 25 şüpheliden 12’si tutuklandı.

Bülent Arınç’tan, CHP’li Gülizar Biçer Karaca’ya ‘Can Atalay’ tebriği

TBMM’de, seçilmiş TİP Milletvekili Can Atalay hakkında AYM’nin vermiş olduğu ‘vekilliğin düşürülmesinin yok hükmünde’ olduğu kararını okutan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca’ya Bülent Arınç’tan bir destek daha geldi.

İBB’ye operasyon dalgası sürerken, o sırada Erdoğan: ‘TEKNOFEST gençliği maşallah gümbür gümbür geliyor’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB’ye yönelik operasyonun 2. dalgasının konuşulduğu sıralarda; İlim Yayma Cemiyeti Programına bir video mesaj gönderdi. Erdoğan, ‘İlim Yayma Cemiyeti sadece gönüllü bir teşekkül değildir, aynı zamanda bir gönül hareketidir” dedi. Erdoğan ayrıca, “TEKNOFEST gençliği maşallah gümbür gümbür geliyor” diye konuştu.

Her yıl 5 santimetre batıyor: 2050’de sular altında kalacak!

ABD’nin tarihi şehirlerinden New Orleans, endişe verici bir hızla batıyor. Bilim insanlarının yaptığı son araştırmalar, şehrin her yıl 5 santimetreye kadar çöktüğünü ve 2050 yılına kadar büyük bir bölümünün su altında kalabileceğini ortaya koydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir