Sürücüler dikkat: Motorine zam yolda!

Akaryakıt Sektöründe Yeni Fiyat Değişikliği!

Son dakika haberine göre, akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgilere göre, motorin fiyatlarına yarın gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 98 kuruşluk bir zam yapılacak.

Önceki dönemde petrol fiyatlarında yaşanan düşüşlerin ardından, 9 Nisan’da motorin fiyatlarında 2 lira 64 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Ancak benzin fiyatlarında 10 Nisan’da 2 lira 24 kuruş, 11 Nisan’da 1 lira 35 kuruş indirim uygulanmış, 12 ve 17 Nisan’da ise sırasıyla 82 kuruş ve 94 kuruşluk artışlar yaşanmıştı.

Petrol sektöründe son zamanlarda görülen ani değişiklikler, akaryakıt fiyatlarında sürekli dalgalanmalara yol açıyor.

Fiyatlar Ne Kadar Olacak?

Zam sonrası motorin litre fiyatı İstanbul’da yaklaşık 45,36 TL, Ankara’da 46,17 TL, İzmir’de ise 46,50 TL olacak.

Benzin fiyatları ise İstanbul’da yaklaşık 45,16 TL, Ankara’da 45,75 TL, İzmir’de ise 46,12 TL civarında seyrediyor.

Akaryakıt fiyatları, bulunduğunuz şehre ve bayiye göre farklılık gösterebilir.

Related Posts

TMKŞ KKB hizmetlerinden yararlanarak 31 milyar TL’lik VDMK ihraç etti

Türkiye Menkul Kıymetleştirme Şirketi (TMKŞ), Kredi Kayıt Bürosu’nun (KKB) sunduğu finansal hizmetlerden yararlanarak bugüne kadar 31 milyar TL büyüklüğünde Varlığa Dayalı Menkul Kıymet (VDMK) ihraç etti. İhraç edilen VDMK’ların 21,7 milyar TL’si bireysel kredi ve alacaklardan, 9,2 milyar TL’si ise ticari kredi ve alacaklardan oluştu.

Bitcoin yaklaşık 3 ayın zirvesinde

Bitcoin yaklaşık 3 ayın zirvesinde

Türkiye’de kruvaziyer turizmi rotasında ilk sıra Kuşadası’nın

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yılın ilk 4 ayında limanlara uğrayan kruvaziyer gemi sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 37,4 artarak 169’a, kruvaziyer yolcu sayısının da yüzde 52,3 artışla 205 bin 758’e yükseldiğini bildirdi.

Borsada takas süresi kısalıyor: Yatırımcılar için yeni dönem başlıyor!

Borsada takas süresinin kısaltılması, işlem hacimlerinde önemli artışlara yol açabilir. Uzmanlar, bu değişikliğin yatırımcılar için daha hızlı işlem yapma imkanı sunacağını belirtiyor. Yatırımcılar ve aracı kurumlar, uyum sürecine hızla adapte olabilir.

Piyasalarda gün ortası – 9 Mayıs 2025

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,04 düşüşle 9.275,15 puana indi. En fazla işlem gören hisseler arasında Tüpraş, ASELSAN ve THY öne çıkarken, teknoloji hisseleri değer kaybetti.

e-Devlet’ten kira sözleşmeleri için yeni dönem: Kullanıma açıldı!

Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB) Başkanı Hakan Akçam, kira sözleşmelerinin e-Devlet Kapısı üzerinden hazırlanmasına ilişkin hizmetin bugün itibarıyla emlakçıların da kullanımına açıldığını belirterek, “Gayrimenkul sahipleri, emlak danışmanına Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün sisteminden yetki verebilecek. Emlak danışmanı da aldığı yetkiyle, kontratı kiracı adayına elektronik ortamda ulaştırabilecek.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir