Konya’da aile katliamı: Annesini, babasını ve kardeşini pompalı tüfekle öldürdü

Konya’da Aile İçi Kavga Faciası

Konya’da yaşanan üzücü bir olayda polis ekipleri, aile içi kavga ihbarı üzerine harekete geçti. Evde yapılan incelemede baba Nurettin Tunç (50), anne Canfeda Tunç (51), çocukları Ali Tunç (28) ve Hasan Can Tunç’un (17) cesediyle karşılaşıldı. Polis, yapılan incelemeler sonucunda Ali Tunç’un, ailesini pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi.

Olayın meydana geldiği saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Apartman sakinlerinin gürültü ve silah sesleri üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması sonucunda polis ekipleri olay yerine intikal etti. Evde yaşanan dehşet verici olay sonucunda baba, anne ve çocuklarının pompalı tüfekle vurulmuş cesetleri bulundu.

Polis ekipleri, Ali Tunç’un kullandığı tüfeğin yanında olduğunu belirledi. Ali Tunç’un, ailesini öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda Ali Tunç’un herhangi bir suç kaydının olmadığı ortaya çıktı.

Olayın duyulmasıyla birlikte yakınları olay yerine geldi. Cansız bedenler Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Related Posts

18 yaşındaki genç tartıştığı kişiye taşla saldırdı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. 18 yaşındaki Bayram Tekköse, taşla başına vurduğu Turgay Dündar’ı ağır yaraladı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Son dakika… Trump: Husilere yönelik saldırıları durduruyoruz

Son dakika haberi…. ABD Başkanı Donald Trump, Yemen’deki İran destekli Husilere yönelik saldırıları durduracaklarını açıkladı. Trump, “Husilerin artık bizimler savaşmak istemiyor.” diye konuştu.

İngiliz gazeteciyi turistik ilçede şok eden hareketler

Muğla’nın gözde tatil merkezi Marmaris ilçesine eşi ile birlikte tatile gelen İngiltere’nin önde gelen yayın kuruluşlarından Daily Ekspress Online’in okuyucu editörü Alex Evans, turistik kentteki hanutçuluk, gürültü kirliliği ve olumsuz davranışlara iki gece üç gün dayanabildi. Evans eşi ile birlikte ilçeyi kaçarcasına terk etti ve yaşadıkları faciayı tek tek anlattı “Türkiye’ye ilk ve son kez gelişim oldu” dedi.

İran’da liman yangınının nedeni ortaya çıktı

İran’ın Bender Abbas kentinde bulunan Şehid Recai Limanı’nda 26 Nisan’da meydana gelen patlamaya ilişkin resmi açıklama yapıldı. İran Kızılayı Başkanı Pir Hüseyin Kolivend, patlamaya limanda çalışan bir forkliftten sıçrayan kıvılcımın neden olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir