İstanbul’da balıkçılar buldu: İmha edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde Denizde Bulunan Eğitim Mayını İmha Edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde denizde bulunan eğitim mayını, güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Şile Limanı’nda bir cisim gören balıkçılar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye, Sahil Güvenlik ve Su Altı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) ekipleri sevk edildi ve yapılan incelemede cismin eğitim mayını olduğu belirlendi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında bölgeye araç ve yaya girişi geçici olarak kapatıldı. Eğitim mayını, Sahil Güvenlik ve SAS ekipleri tarafından Şile açıklarında etkisiz hale getirildi.

Related Posts

Tutuklu Avcılar Belediye Başkanı Çaykara: ‘Halkın iradesi hiçbir karanlığın içinde kaybolmaz’

Avcılar Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasının ardından tutuklanan Utku Caner Çaykara, dün gerçekleştirilen operasyonlara tepki gösterdi.

Bursa’da ağaçtan düşen bahçıvan can verdi

Bursa’da ağaç budarken 4 metre yükseklikten düşen bahçıvan hayatını kaybetti.

1 ay önce evlenmişti, kurşunlanıp öldürüldü

Mersin’de bir oto yıkama dükkanına yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi Ali Çoban (26) yaşamını yitirdi, arkadaşı B.S. (34) ise yaralandı. Ali Çoban’ın 1 ay önce evlendiği ve işyerini de 3 ay önce açtığı öğrenildi.

CHP’li vekil tek tek açıkladı: İşte 4 maaş alan bürokratlar…

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndaki bürokratların çoklu maaşlarını tek tek açıkladı.

Bir bu eksikti: Sökümü yapılan zehir gemisinde yangın çıktı

Hindistan ve Mısır’ın kabul etmediği tehlikeli atık yüklü ‘Sloug’ gemisi Türkiye’ye yönlendirilmişti. Aliağa’da söküm sırasında gemide yangın çıktı.

Trump ile Putin’den kritik görüşme: Rusya savaşın nedenlerini ortadan kaldıracak, Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyecek

Rusya-Ukrayna savaşı ile Orta Doğu’daki gelişmeler ön plana çıktı