Ünlü fenomen sırtını dövmeyle kaplatmak için anestezi aldı, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Brezilyalı Otomobil Fenomeni Ricardo Godoi Dövme Yaptırırken Hayatını Kaybetti

T24 Dış Haberler

Brezilya’nın ünlü otomobil fenomenlerinden biri olan Ricardo Godoi, sırtına dövme yaptırırken aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Brezilya’da bir hastanede genel anestezi altında sırtına dövme yaptırmak isteyen Godoi’nin kalbi durdu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yapılan otopsi raporuna göre, Godoi’nin ölüm nedeni “anestezi indüksiyonu, solunum durması ve kalp durması” olarak belirtildi. Ayrıca steroid kullanımının da ölümüne yol açtığı tespit edildi. Ancak ailesi, steroid kullanımını reddederek Godoi’nin uzun süredir bu tür maddeleri kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini iddia etti.

Olayı inceleyen polis memuru Aden Claus, “Godoi’nin ailesiyle yapılan görüşmede, yaklaşık beş aydır steroid kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini teyit ettik” dedi.

Dövme stüdyosu da olayla ilgili bir açıklama yaparak, işlemin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için özel bir hastane ve sertifikalı bir anestezi uzmanı ile anlaşıldığını belirtti. Yapılan kan testlerinin herhangi bir risk göstermediği vurgulandı.


Şans ve Ruh Burcunuzu Öğrenin! ‘Kısmet ve Niyet’ Yazarı Hakan Kırkoğlu Anlatıyor

Related Posts

18 yaşındaki genç tartıştığı kişiye taşla saldırdı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. 18 yaşındaki Bayram Tekköse, taşla başına vurduğu Turgay Dündar’ı ağır yaraladı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Suriye’nin Kuzey Kore’den uzaklaşıp Güney Kore ile yakınlaşmasının sebebi ne?

Son dakika… Trump: Husilere yönelik saldırıları durduruyoruz

Son dakika haberi…. ABD Başkanı Donald Trump, Yemen’deki İran destekli Husilere yönelik saldırıları durduracaklarını açıkladı. Trump, “Husilerin artık bizimler savaşmak istemiyor.” diye konuştu.

İngiliz gazeteciyi turistik ilçede şok eden hareketler

Muğla’nın gözde tatil merkezi Marmaris ilçesine eşi ile birlikte tatile gelen İngiltere’nin önde gelen yayın kuruluşlarından Daily Ekspress Online’in okuyucu editörü Alex Evans, turistik kentteki hanutçuluk, gürültü kirliliği ve olumsuz davranışlara iki gece üç gün dayanabildi. Evans eşi ile birlikte ilçeyi kaçarcasına terk etti ve yaşadıkları faciayı tek tek anlattı “Türkiye’ye ilk ve son kez gelişim oldu” dedi.

İran’da liman yangınının nedeni ortaya çıktı

İran’ın Bender Abbas kentinde bulunan Şehid Recai Limanı’nda 26 Nisan’da meydana gelen patlamaya ilişkin resmi açıklama yapıldı. İran Kızılayı Başkanı Pir Hüseyin Kolivend, patlamaya limanda çalışan bir forkliftten sıçrayan kıvılcımın neden olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir