Trump: Putin benimle görüşmek istiyor; bunu ayarlıyoruz

Donald Trump: Putin ile Görüşme Ayarlandı!

ABD’nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisiyle görüşmek istediğini ve bu görüşmenin “ayarlandığını” söyledi.

Trump, Florida’daki malikanesi Mar-a-Lago’da Cumhuriyetçi valilerle görüşmesinin ardından basın mensuplarına kısa açıklama yaptı. Rusya-Ukrayna savaşına değinen Trump, Putin’in kendisiyle görüşmek istediğini belirtti.

“O (Putin) benimle görüşmek istiyor; bu görüşmeyi ayarlıyoruz. Devlet Başkanı Putin görüşmeyi istiyor, bunu açıkça da dile getirdi. Bizim bu savaşı sona erdirmemiz gerekiyor, çok kanlı bir savaş.” diyen Trump, söz konusu görüşmenin ne zaman olabileceğine ilişkin detaya girmedi.

Trump, daha önceki açıklamalarında da başkanlık koltuğuna oturduktan sonra kısa sürede Rusya-Ukrayna Savaşı’nı sona erdirmek istediğini ve bunun için Putin ile görüşmeye hazır olduğunu dile getirmişti.


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı

Related Posts

AKP’li Hulusi Akar’ın acı kaybı

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İzmir’de, hayatını kaybeden kayınvalidesi Türkan Samur’un (98) cenaze törenine katıldı.

ABD’de panik: CIA alarma geçti!

ABD’de, CIA genel merkezinin önünde bir kişi vurulurak etkisiz hale getirildi. Genel merkezin ana giriş kapısının kapatıldığı belirtildi. CIA, çalışanların alteranatif yollar bulması gerektiğni söyledi.

İzmir’de kızını boğarak öldüren anneye iyi hal indirimi

İzmir’de uyuşturucu madde bağımlısı kızını boğarak öldüren sanık, yeniden yargılama sonucu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

200 bin TL’lik rüşvet tuzağı: Suçüstü yakaladılar

İzmir’de bir avukattan rüşvet alırken suçüstü yakalanan İcra Müdür Yardımcısı Y.D. ile icra katibi B.B., gözaltına alındı.

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Devlet Bahçeli’yi kızdıracak gelişme! AKP infaz düzenlemesini ilk o partiye gösterdi!

AKP Parti, infaz ile ilgili kanunda yapılacak düzenlemeler konusunda hazırladığı paketle ilgili TBMM’deki siyasi partilerle görüşmelere başladı. AKP ilk olarak DEM Partili yetkililerle bir araya gelerek, bilgi verdi, görüş ve önerilerini istedi.