Konya’da çöken 4 katlı binada acı ayrıntı ortaya çıktı: Ölen çift, yeni evlenmiş…

Selçuk’ta 4 Katlı Bina Çöktü: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi’nde meydana gelen olayda, 24 Ocak’ta saat 20.00 sıralarında çöken 4 katlı bir binada acı bir olay yaşandı. Suriye uyruklu aynı aileden olan Muhammed Cedan (24) ve amcası Halid El Cedan (55) kurtulurken, kardeşi Ahmet Muhammed Cedan (23) enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Ağabeyleri Turki Muhammed ve yengeleri Emine Mustafa ise maalesef yaşamlarını yitirdi.

Acı Ayrıntılar Ortaya Çıktı

Olayın ardından ölen çiftin cenazeleri Suriye’ye gönderildi. Sağ olarak kurtulan Muhammed Cedan, Halid El Cedan ve Ahmet Muhammed Cedan ise tedavilerinin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu edildi.

Enkaz altında yaşamını yitiren genç çiftin, sadece 7 ay önce evlendikleri ortaya çıktı.

‘Bugüne Kadar Hiçbir Sorun Yoktu’

Olay günü binanın tahliye edilmesini sağlayan Ali El Hüseyin’in abisi Muhammed El Hüseyin, yaşananları şu sözlerle anlattı: “Olay günü binada birçok kişi tahliye edilmişti. Benim ağabeyim Ali El Hüseyin, binadakilerin tahliyesinde büyük rol oynadı. Ben de aynı binada yaşıyorum ve olay günü evde değildim. 6 yıldır sorunsuz bir şekilde bu binada yaşıyordum. Maalesef vefat edenler, aynı ailedendi ve 7 ay önce evlenmişlerdi. Sağ kurtulanlar ise amca ve kardeşleriydi. Hepsi birlikte bir süre burada çalışarak Suriye’ye dönmeyi planlıyorlardı, ama kaderleri buna izin vermedi.”

Related Posts

İl başkanları yönetimi destekliyor, Kılıçdaroğlu tarafı ‘temiz’ beyanlarını yalanlıyor: CHP’de kurultay gerilimi

CHP’nin 81 il başkanı bugün Ankara’da toplanarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonları ve kurultay sürecine dair yargı tartışmalarını değerlendirecek. Toplantı sonrası yönetime destek ve operasyonlara tepki içeren bir bildiri yayımlanması bekleniyor.

ABD, İsrail’deki vatandaşlarının tahliye edilecek

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Mike Huckabee, İran’ın füze saldırıları üzerine İsrail’i terk etmek isteyen ABD vatandaşları için tahliye çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Rüşvet parasıyla kızına Audi alan müdür

Diyarbakır’da, ilçe milli eğitim müdürlüğü yaparken rüşvet almaktan yargılanan Muhammed
Ensari, 5 yıl hapis cezası aldı. Ensari’nin rüşvet parasıyla kızına otomobil aldığı belirlendi.

Almanya: İsrail ile İran arasındaki çatışma, müzakere yoluyla çözülmeli

Almanya: İsrail ile İran arasındaki çatışma, müzakere yoluyla çözülmeli

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Huckabee’den Trump’a “Tanrı seni seçti” mesajı

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Huckabee’den Trump’a “Tanrı seni seçti” mesajı

Savaşın 5. günü: İran ve İsrail füze saldırılarına başladı

İran’da Tebriz şehri patlamalarla sarsılırken, İsrail havalanan füzeler sebebiyle kırmızı alarma geçti.