Doğru Parti Lideri Serdaroğlu yarın cezaevine girecek

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu”nun yarın 1 günlüğüne cezaevine gireceği bildirildi. 

Doğru Parti”den yapılan açıklamada,

“Doğru parti Genel Başkanı (Sağlık ve Devlet Eski Bakanı) İstanbul Anadolu 63 Asliye Ceza Mahkemesinde gıyabında yargılanarak, 2 ay 17 gün hapse mahkum edildi.

Serdaroğlu, 26.09.2018 tarihli yazısında ‘’Bilal Erdoğan’ın ‘’ doktora vermek için gittiği İtalya’dan, hakkında ‘’Kara Para’’ aklamaktan soruşturma açılınca bir bavul para ve Gürcistan pasaportu kullanarak kaçmasını yazmıştı.

İstanbul’da açılan soruşturma, davaya dönüştürülmüş ve tebligat yasası çiğnenerek, Serdaroğlu’nun savunma yapması engellenmiş ve gıyabında mahkum edilmiştir.

Perşembe günü İnfaz Savcılığı’na başvuran Serdaroğlu, Aliağa/İzmir 4 no’lu Kapalı Cezaevine konulmuştur.” denildi. 

Serdaroğlu ise

“Bu olaylar bizi korkutmaz! Laik Cumhuriyet ve Atatürk düşmanları ile her şartta mücadeleye devam edeceğiz. Bize bu zulmü yaşatan siyasetçi- bürokrat kim varsa, hesabını mutlaka bağımsız Türk yargısı önünde verecektir.
Geçmişte sorduğumuz gibi korkması gerekenler, Bahçeli’nin dediği ‘’HAZİNE SOYGUNLARI’’ VE ‘’KANDİL UŞAKLARIDIR.’’
Laik Cumhuriyeti, Atatürk İlke ve Devrimlerini asla sahipsiz bırakmayacağız. Değerlerimize uzanan bu yobaz elleri kıracağız…” dedi. 

ÜMİT ÖZDAĞ”DAN TEPKİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Serdaroğlu hakkında verilen karar tepki göstererek, “Tayyip Erdoğan”ın oğlu Bilal”in İtalya”da eğitim görürken, hakkında açılan “kara para aklama soruşturması”nı sosyal medya hesabından duyuran Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, saray yargısı tarafından mahkum edildi. Sayın Rifat Serdaroğlu”na verilen cezayı kınıyoruz!” dedi.

 

Related Posts

Devletin kurumu değil, sanki AKP’nin çiftliği! Paylaşım tartışmalara neden oldu

AKP Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’in, ÇAYKUR’da çalışacak işçilerin alımına ilişkin yaptığı paylaşım, siyaset ve kamu atamaları arasındaki sınırın tartışılmasına yol açtı.

AKP’li Hulusi Akar’ın acı kaybı

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İzmir’de, hayatını kaybeden kayınvalidesi Türkan Samur’un (98) cenaze törenine katıldı.

ABD’de panik: CIA alarma geçti!

ABD’de, CIA genel merkezinin önünde bir kişi vurulurak etkisiz hale getirildi. Genel merkezin ana giriş kapısının kapatıldığı belirtildi. CIA, çalışanların alteranatif yollar bulması gerektiğni söyledi.

İzmir’de kızını boğarak öldüren anneye iyi hal indirimi

İzmir’de uyuşturucu madde bağımlısı kızını boğarak öldüren sanık, yeniden yargılama sonucu 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

200 bin TL’lik rüşvet tuzağı: Suçüstü yakaladılar

İzmir’de bir avukattan rüşvet alırken suçüstü yakalanan İcra Müdür Yardımcısı Y.D. ile icra katibi B.B., gözaltına alındı.

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti

Pakistan, Hindistan’ın İslamabad Büyükelçiliği personelini “istenmeyen kişi” ilan etti